Full moon party – fear and loathing in paradise

3 02 2007

Ko Phangan… kaj nej recem… mogoce celo najboljsi neskoncni zur na svetu. Ta predel otoka, Hat Rin, kjer se nahajam in kjer se dogaja Full moon party zivi samo za zur. Sploh ne bom ovinkaril ampak bom kar presel na nocni del dogajanja. Prvo noc, ko sem prisel sem spoznal dva novozelandca in zaceli smo v parih ulicnih lokalih, malce podebatirali in se okoli polnoci odpravili na plazo. Nisem mogel verjeti svojim ocem in usesom. Plaza ze dva dni pred Full moon partyjem napolnjena s tisocimi ljudmi in muzika je prala na vsakem vogalu. Sploh se ne zavedas in ura je 6 zjutraj. Vsak dan, dan za dnem se tukaj dogaja isto in ce samo opisem kaksne obcutke sem imel vceraj, Full moon party in kaj dogaja. Preden se je vse skupaj zacelo dogajati sem se odlocil obiskati frizerja in kaj me je pricakalo. Ze samo frizer ima boljsi soundsystem kot vecina za primer kranjskih lokalov in psihadelija udarja sto na uro. Folk plese po frizerskih salonih, v supermarketih zbija in skratka povsod. Zanimiva izkusnja, ko si pri frizerju in te kar mece okoli ampak pac moras ostati pri miru, da si ne pokvaris frizure. Za tem sem se pocasi odpravil na plazo. Bil sem sam in imel sem slab obcutek, da bom tako veliko zadevo moral opravljati brez druzbe. Vsedel sem se na plazo na nekem od prenekaterih soundsystemov in pil pivo. Cez kakih 20 minut kar naenkrat nisem bil vec sam ampak v druzbi 2 avstralk in enega poljaka in gremo. Odsli smo s plaze in vrnila sva se samo z Emmy, eno od avstralk. Zadeva se je sele zacenjala. Okoli ene, druge ure zjutraj sem pocasi poskusal dognati kaj se dogaja okoli mene. Polna luna sije, majhni oblaki se obcasno poigravajo z njo, morje neslisno valovi, kokosove palme plesejo, vec 10 000 ljudi kar lebdi nad snezno belim peskom, pred mano zagori velikanski napis Full moon party, iskrice bezijo, UV svetloba se odbija od svetlecih barv na moji kozi, sem v druzbi seksi blondinke, iluminiscenca, psihadelicne vibracije, aaaaa! Prevzame te in mravljinci te dotolcejo.

Kaj se je dogajalo dalje sploh ne bom opisoval in pomoje mi tudi treba ni. Danes sem se zbudil presenetljivo zgodaj in sem spal samo kake 3 ure. Se ves v elementu sem se odpravil nazaj na plazo in med potjo, kar zanimivi pogledi na ljudi, ki so spali po plocnikih, objemajoci svoje zadnje toksikante, se vedno nekaj ljudi, ki se niso in niso mogli naplesati cez celo noc in podobno. Vzel sem si plasticni stol in ga postavil tako, da mi je morje z valovanjem hladilo noge in gledal v turkizno neskoncnost. Sonce je sijalo in ko sem pomislil na vcerajsnje dogodke sem se samo nasmehnil in poizkusal poiskati detajle noci. Ko me je sonce dovolj segrelo pa sem katarzicno spral polno luno na Ko Phanganu z moje zavesti s tekom v osvezilno morje in odsel na zajtrk, kjer sem pogledal par epizod Prijateljev, ki tudi tukaj neprestano krozijo po ekranih.


Dejanja

Informacije o objaviEn odziv v “Full moon party – fear and loathing in paradise”

3 02 2007
Matjaz (10:05) :

Ja pa kaj…mi mamo pa sonce, 8C°, spore s hrvati in dogajanje na Metelkovi! :P

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>