Odpada mi noht na nogi

13 01 2008

Neugodna poškodba, pa čeprav nič resnega, se mi je pripetila ob igranju košarke, pri kateri sem v divjem naletu po 360 zabijanju nazaj z obema rokama, nerodno pristal in razgibal podnohtje na palcu desne noge. Ob zabijanju je seveda počila tabla in poklical me je celo manager Chicago Bullsov, katererga parmiljonsko ponudbo sem zaradi študijskih obveznosti moral odkloniti.

Noht je ob udarcu sila žalostno popustil sili in se v trenutku vdal. Kmalu je spremenil barvo in se zavil v črnino, kot bi mi s tem hotel povedati, da se klavrno poslavlja, nasledil pa ga bo drugi, mlajši in vitalnejši. Prva dva dni je bolelo kot pes in komaj sem se šepajoč privlekel do fakultete. Zelo kmalu pa je bolečina ob gibanju popustila. Ostaja le še čuden občutek nepritrjenosti nohta in obupni domišljijski vložki pri katerih noht zapnem v nitko nogavice in ga odtrgam iz nohtišča. Mislim, da kaj takega v praksi nočem izkusiti. Dejstvo pa je, da bo noht odpadel. Baje bo trajalo celo par mesecev, medtem pa bo pod odmrlo roževino rastel nov noht, ki bo naposled zmagovalno izpodrinil nesrečnika. Upam, da vam bom takrat lahko postregel s kakšno sočno foto atrakcijo, do takrat pa samo trenutno stanje, pri katerem gre, kot omenjeno, samo za igro barv.

noht


Dejanja

Informacije o objavi6 odzivov v “Odpada mi noht na nogi”

15 01 2008
Jakob (00:11) :

Haha, ej Joste… to ti je modern art:) slikca namreč
V pričakovanji baby nohta….. kera žurka bo to:)

20 01 2008
Jaško (17:01) :

sej ne ve a ti je že kdo tole reku … SSSIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKK

15 02 2011
sabina (20:30) :

kaj pa je bilo potem z nohtom? meni je danes odpadel!

15 02 2011
sabina (20:30) :

kaj pa je bilo potem z nohtom? meni je danes odpadel!

10 03 2011
joste joste (15:36) :

Zrasel je nazaj, tako da brez skrbi… sicer kar nekaj časa traja da se pokrije do konca…

13 12 2011
Anabelle (20:04) :

EEEeeeilla. mam p odpbn problem-Noht na roki sm ujela v rata od avtomobila pred 1mesecem,noht mi osdtopa vendar samo polovica ki je črna,druga pa se prsta drži kot klop.Zanims me če je s tem lahko kaj narobe?

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !